Tips meter

Avontuurlijk - 85%
Leerzaam - 75%
Entertainment - 65%
Samen doen - 80%
Gezellig - 70%

Tip van de maand

Tentoonstelling ‘Terug in de Ruimte’

In Space Expo Noordwijk, het bezoekerscentrum van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA/Estec is de nieuwe tentoonstelling ‘Terug uit de Ruimte’ te zien. Veel objecten die in de ruimte zijn geweest, waaronder privéspullen van André, worden voor het eerst aan het publiek getoond. Topstuk in de collectie is de geblakerde Sojoez-capsule waarin André naar de ruimte vloog.

SpaceXperience-LIVE in Ziggo Dome

SpaceXperience-LIVE geeft het publiek de kans om te ervaren hoe het voelt om een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen en om astronaut te zijn. SpaceXperience-LIVE is een spektakel zoals niet eerder in deze vorm in de wereld vertoond. Met behulp van de allernieuwste special-effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende ‘in the round’ show met André Kuipers in het middelpunt. De Ziggo Dome transformeert op 11 november voor één keer in een universum vol sterren, planeten, vliegende objecten en astronauten van ruimteschip aarde. Kaartverkoop viawww.spaceXperience.nl

 

André: “Na de intimiteit van de theaterzaal krijg ik nu letterlijk de ruimte in Ziggo Dome in een spektakel zoals niet eerder in deze vorm vertoond. Een unieke ervaring én een magische show waar je nog iets van opsteekt ook.”